Makeup tips!

TIPS! ❤️
Ni vet när ens läppar är torra och som absolut värst, så torra att det ser ut som en orm ska ömsa skinn och ibland gör det faktiskt ont! Det är jag året runt förutom sommar period. Då är hela hösten, vinter och våren är ett problem, speciellt för mig som älskar läppstift ? Men jag har hittat ett sätt! Här kommer det, tipset!

  • Släng dina läppsyl, vaselin osv! Det blir bara värre.. Det räcker för mig att använda läppsyl en gång, återfuktad för stunden men sen måste jag lägga på ett varv igen och upprepa det flera gånger under dagen. Dessutom om man slutar så blir allt katastrof, mycket värre resten av dagen! Känner du igen dig?

För mig har jag insett att det enda som funkar är ett återfuktande läppglans! ?‍♀️

Jag har haft en stor favorit i många år läppglans från Clarins. Men!

Sen – Färg. Makeup läppglans landade i brevlådan på salongen så är jag överlycklig! Lägger jag läppglansen på morgonen Så är dem – mjuka och Lena fortfarande på kvällen!!

Dem finns i många härliga nyanser och perfekt till läppennor\läppstift eller bara som start på dagen som lite nyans och glow!

Min favorit just nu är – Princess som jag visar på bilden ❤️ Finns hos oss på studio DIVINE för endast 99kr !
Obs! Vi har just nu har 20% på alla produkter från Färg makeup ?

Passa på och testa mitt tips och använd rabatten. Detta är självklart ett Helt vanligt läppglans men som funkar på mig så himla bra då läpparna blir återfuktade. ? Kram på er!

/ Ronja