Välkommen till DIVINE familjen, Josefin!

Josefin Linder

Snart 21 år gammal med rötterna i Örnsköldsvik. Har bott i Umeå i 2 år och jobbat som bl.a frisör tidigare. Sedan dess har jag sadlat om och gick i början av 2020 en utbildning till nagelteknolog här i stan. Nu erbjuder jag behandlingar av nagelvård i form av manikyr, förlängningar och förstärkningar. Jag älskar allt med färg och form och drivs av att ständigt få skapa en helhet med flera olika element. 

Allt från färgstarka stiletto-naglar med mycket bling till de mest naturliga korta manikyrerade. 

Jag arbetar med det världskända märket Light Elegance som även har tagit fram sina produkter utan de mest allergiframkallande ämnena. Jag riktar mig till alla möjliga slags människor och tar mig an de flesta utmaningarna i form av att återskapa din vision av naglarna.